Webdesign Leiden
Omdat er maar één juiste uitstraling is..
Home
Diensten
Portfolio
Contact

Website-Ontwikkeling

Voor de impressie van uw bedrijf is het belangrijk dat er een strakke, duidelijke website beschikbaar is waar alle noodzakelijke informatie op wordt gepresenteerd. De telefoongids wordt nauwelijks nog gebruikt; men zoekt via google naar uw bedrijf en een goede eerste indruk is dan ook van belang. Wij combineren techniek, content en design tot een opvallende, effectieve website waarmee u online uw doelen bereikt.

De inhoud van uw website is erg belangrijk. Vernieuwing van de inhoud houdt de site "up-to-date" en geeft de bezoeker een reden om terug te keren. Mede daarom ontwikkelen wij websites in CMS: Content Management Systeem. Een Content Management Systeem maakt het mogelijk uw website te bewerken, uitbreiden of aanpassen, zonder dat er technische kennis vereist is. Zo kunt u zelf de inhoud van uw website bijhouden.

Heeft u liever dat wij uw website beheren en onderhouden dan doen wij dit graag voor u. Wij doen u een goed aanbod in de vorm van een onderhoud- en beheercontract.

Webwinkel-Ontwikkeling

De verkoop van producten via internet is de laatste jaren flink gestegen en zal de komende jaren alleen maar meer stijgen. Steeds meer bedrijven starten een webwinkel om (ook) via internet hun producten te kunnen verkopen. Wij ontwikkelen zowel webwinkels voor kleine ondernemingen als internationaal bekende bedrijven. Hierbij kunnen wij verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal e.d. voor u implementeren.

Webdesign Leiden

Logo & Huisstijl

De huisstijl dient als visuele identiteit van het bedrijf. Het logo & huisstijl hebben dan ook veel invloed op de herkenbaarheid en uitstraling. Een goede huisstijl is dan ook meer dan 'zomaar' een creatief logo-ontwerp. Een sterke huisstijl wekt vertrouwen bij de klant en prospect. Het verdient zich terug door een betere presentatie van uw bedrijf en door een betere bedrijfsefficientie.

Bij het huisstijl ontwerp is het dus van groot belang dat deze onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend is, maar ook praktisch toepasbaar op verschillende reclame media zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, de website e.d. Tevens dragen wij het gebruiksrecht volledig aan u over.

Mocht u willen weten of uw bestaande logo & huisstijl kan worden verbeterd dan analyseren wij deze graag samen met u.

Welkom bij Twinkling Designs

Twinkling Designs is een jong en dynamisch webdesignbureau, gevestigd in Leiden. Wij kenmerken ons door uw product een professioneel, maar toch vernieuwend ontwerp mee te geven, waardoor het de uitstraling krijgt die u voor ogen had.

Uw huisstijl en website/webshop is uw visitekaartje en een eerste indruk maak je maar één keer! Wij zorgen dat die eerste keer verbluffend is, maar tevens die professionaliteit uitstraalt, waardoor het vertrouwen van uw (potentiële) klanten stijgt.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact

Twinkling Designs
Breestraat 119 (i.s.m. Timages)
2311 CL Leiden

T. +31 6 - 22 81 38 11
E. info@twinklingdesigns.nl

Copyright Twinkling Designs | KVK 27342697 | Breestraat 119 (i.s.m. Timages) | 2311 CL Leiden | T. +31 6 - 22 81 38 11 | E. info@twinklingdesigns.nl